Huis verkopen

De kracht van landelijk, de kennis van lokaal

Woonaccent Makelaars zijn gespecialiseerd in het aankopen, taxeren en verkopen van huizen. Wij hebben momenteel 16 kantoren verspreid over heel Nederland. Deze samenwerking heeft grote voordelen met betrekking tot naamsbekendheid. Naast kennisuitwisseling tussen onze makelaars, vinden wij ook makkelijker kopers uit andere provincies.

Wist je bijv. dat 20% van de verhuisbewegingen buiten jouw eigen regio plaatsvinden? Bij Woonaccent worden actieve zoekers die graag naar een andere provincie of gemeente willen verhuizen bereikt door onze vestigingen.

huis-verkopen-woonaccent-makelaars
Huis verkopen woonaccent makelaars

Je huis 3 maanden gratis proefverkopen

Laat jouw huis verkopen door Woonaccent en probeer onze makelaar en het verkooppakket nu 3 maanden gratis uit!

In deze proefperiode wordt jouw huis uitgebreid gepromoot via o.a. Funda en social media. Je betaalt pas voor onze dienstverlening als je huis succesvol is verkocht. Ben je niet tevreden? Dan kun je binnen deze 3 maanden kosteloos de verkoopopdracht intrekken.

Meer weten? Meld je aan voor een vrijblijvend gesprek bij een van onze kantoren of lees meer over deze actie:

Kennismaken >

De beste woningpresentatie

Een huis verkoopt sneller wanneer er aandacht is besteed aan de presentatie van de woning. Woonaccent Makelaars laat zien wat het wonen in jouw huis nou zo bijzonder maakt. Hierdoor brengen wij de unieke sfeer over die alleen jouw woning heeft.

Ons verkooppakket bestaat uit een uitgekiende mix aan offline en online promotiemiddelen. Zo wordt je huis uitgebreid gepresenteerd op Funda en gebruiken wij betaalde facebookadvertenties om de juiste doelgroep voor jouw woning te benaderen.

Nieuwsgierig naar alle verkoopmiddelen?

Uitgebreide woningpresentatie bekijken >
huis-verkopen-woningpresentatie
huis-verkopen-woningdossier-woonaccent

Online woondossier

Bij Woonaccent Makelaars kun je elke stap in het verkoopproces van jouw huis volgen via ons online woondossier. Zo weet jij als opdrachtgever precies wat de status is van een bezichtiging en kun je belangrijke documenten en informatie gemakkelijk terugvinden.

Gratis verkoopscan

Door middel van een gratis verkoopscan ontdek je de huidige marktwaarde van jouw huis. Na het maken van een afspraak komt onze lokale makelaar langs om jouw huis op te nemen en geeft op basis van wat hij of zij daar aantreft, kadastrale gegevens en onderzoek naar vergelijkbare woningen een gratis waardebepaling.

Laat nu gratis de waarde van jouw huis bepalen:

Verkoopscan aanvragen >
gratis verkoopscan woonaccent makelaars

Vrijblijvend verkoopgesprek

Wil je meer weten over ons verkoopproces? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken. De koffie staat klaar!