Met de HelpMee tool vergroot je de betrokkenheid van je opdrachtgever en creëer je samen bereik voor zowel jouw kantoor als voor het huis van de verkoper.

Alle Woonaccent makelaars werken met Realworks. Realworks levert diensten als relatiebeheer, objectbeheer en marketingcommunicatie (digitaal en in print) in één systeem. Het systeem is continue in ontwikkeling op basis van alle input die we van onze gebruikers ontvangen.

Prachtige brochures genereren in slechts enkele minuten? Met Yisual maak je in een handomdraai brochures van het gehele woningaanbod!
Met brochures die meer uitstraling hebben dan de gebruikelijke standaard.

De brochures zijn automatisch te generenen met gegevens uit het Realworks CRM. Naast woningbrochures genereer je automatisch etiketten, raampresentaties, voorbladen van koopovereenkomsten, buurtmailingen etc.

Pararius is dé grootste onafhankelijke website voor vraag en aanbod van huurwoningen in Nederland. Pararius is onafhankelijk en biedt naast huuraanbod ook koop- en nieuwbouwaanbod, direct afkomstig van makelaars, bemiddelaars, beheerder, beleggers, ontwikkelaars en woningcorporaties uit heel Nederland.