De optimale woningpresentatie

Bekijk ons unieke verkooppakket

Websitepresentatie

Woonaccent Makelaars geeft veel aandacht aan een complete presentatie van jouw woning. Op een frisse en moderne wijze wordt jouw huis op de website van jouw lokale Woonaccent makelaar gepresenteerd.

Alle informatie over het huis kun je hier vinden samen met video, interactieve plattegronden en 360 graden foto’s. Via de social media buttons kun je de woning eenvoudig delen met jouw vrienden, familie en kennissen.

Funda

Woonaccent Makelaars biedt een volledige presentatie aan op Funda, zodat jouw huis opvalt tussen het aanbod en een zo hoog mogelijke ranking krijgt. Deze volledige presentatie is inclusief 360 graden foto’s, woningvideo, interactieve plattegronden en professionele fotografie.

Woningvideo

Met een video kun je de sfeer en omgeving van jouw woning nog beter overbrengen. In deze video krijgt de kijker een korte rondleiding door het huis. Een voorproefje op de echte bezichtiging, waarbij de kijker nieuwsgierig wordt gemaakt naar jouw huis.

Een video heeft veel voordelen:

  • Goed beeld van jouw woning en de omgeving
  • Populair bij woningzoekers
  • Facebook promoot video’s meer dan albums; dus een groter bereik
  • Hogere Funda ranking door de meest complete presentatie
woningvideo woonaccent makelaars

Professionele fotografie

Kwalitatief hoogwaardige fotografie is een belangrijk onderdeel van de verkoopmix. Alleen eersteklas fotografie kan het woongevoel en de unieke kenmerken van jouw huis echt goed overbrengen aan geïnteresseerden.

Woonaccent Makelaars werkt samen met professionele fotografen die als geen ander weten hoe zij jouw huis op een innovatieve en sfeervolle manier vast kunnen leggen.

Interactieve plattegronden

De makelaar van Woonaccent zorgt voor een professionele inmeting van jouw huis. Op basis van deze meting worden er interactieve plattegronden opgesteld. De plattegronden kunnen in 2D (plat) of 3D worden opgemaakt. Bij een interactieve plattegrond is er sprake van een koppeling met de 360 graden foto’s, waardoor je de woning vanuit diverse perspectieven kunt bekijken.

Help Mee Tool

Wie weet er nou beter hoe het is om te wonen in jouw huis? Door middel van de Help Mee tool vertel je als verkoper het verhaal van jouw woning. Na het toevoegen van weetjes, foto’s en andere kenmerken van jouw huis en buurt, nodig je jouw eigen netwerk uit om de woning te promoten. Zij kunnen dan gemakkelijk de woning delen via social media en informatie toevoegen over het huis op onze website.

Kortom met de Help Mee Tool:

  • Deel je jouw woonervaring als verkoper
  • Betrek je jouw sociale netwerk
  • En bereik je zo de toekomstige koper van jouw woning

Facebook Advertenties

Via Facebook maken wij op maat gemaakte advertenties om jouw woning te promoten. Door betaalde Facebook advertenties in te zetten kunnen wij jouw huis zeer gericht promoten onder een selecte doelgroep. Hierdoor wordt naast de actieve zoeker die zich bijv. oriënteert op Funda, ook de latente zoeker bereikt.

Waarom adverteren via Facebook?

  • Groot bereik
  • Gericht adverteren op doelgroep
  • Campagne is meetbaar en continue te optimaliseren

Artist Impression (digitale restyling)

Wil je de koper de mogelijkheden van jouw woning laten zien? Wij kunnen met een artist impression een beeld geven hoe een ruimte eruit zou kunnen zien. Hierdoor hoef je geen dure verbouwing aan te gaan, maar laat je de koper d.m.v. een digitale restyling de potentie van bepaalde kamers zien.

Luxe woningbrochure

De woningbrochure van Woonaccent Makelaars heeft het uiterlijk van een luxe magazine, waardoor het jouw huis écht tot zijn recht laat komen. Bij ons krijgt ieder huis een professionele brochure, waarbij alle ruimtes in beeld worden gebracht.

Een brochure die kopers graag nog eens doorbladeren. Bovendien is het een leuk aandenken aan jouw woning! Blader hier een voorbeeld door.

Benieuwd hoe onze woningpresentatie er in het echt uitziet?

We maken graag eens vrijblijvend kennis! Druk op de button hieronder om ons contactformulier in te vullen. Hopelijk tot snel!