Probeer de Woonaccent Makelaar nu 3 maanden gratis uit

Als je jouw huis in de verkoop zet bij een van onze makelaars, kun jij onze complete dienstverlening nu tijdelijk 3 maanden vrijblijvend uittesten. Dit noemen wij ‘proefverkopen’.

Proefverkopen; hoe werkt het?

In deze 3 maanden zetten wij ons verkooppakket in om jouw huis actief onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Je ervaart tijdens de proefperiode onze volledige dienstverlening.

Echter betaal je enkel en alleen bij een succesvolle verkoop van jouw woning. Deze kosten worden in het eerste kennismakingsgesprek uitgebreid besproken en vervolgens vastgelegd.

Ben je in deze 3 maanden niet tevreden?

Dan kun je de verkoopopdracht intrekken. Zonder kosten.

Als jouw huis niet binnen 3 maanden is verkocht, evalueren wij de samenwerking en beslis jij of je verder wilt gaan.

 

Wil je jouw huis proefverkopen?

Meld je dan hier aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug om een afspraak in te plannen.

 

 

 

 

 

Huis verkopen woonaccent makelaars

Proefverkopen: alle voordelen op een rij

In een overzicht zien wat proefverkopen voor jou kan betekenen? Dat kan. Bekijk het filmpje of maak direct een afspraak.

 

Verkooppakket

In de proefperiode maak je gebruik van ons complete verkooppakket. Met dit pakket bereiken wij de koper van jouw huis. In de infographic hiernaast zie je hoe wij dit doen. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.