Welkom bij Woonaccent Makelaars

Mensen voor huizen

Woonaccent Makelaars begeleidt jou bij het verkopen van je huis en bij het aankopen van een nieuwe woning. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het taxeren van woningen. Jouw persoonlijke wensen, situatie en voorkeuren vormen de basis voor onze verkoop- of aankoopstrategie. Ons uitgangspunt is het leveren van een uitstekende service waarin jouw verhaal voorop staat. Mensen voor huizen.

0
huiseigenaren geholpen bij een succesvolle verkoop het afgelopen jaar
0
huiseigenaren zijn op zoek naar een koper
0
de gemiddelde beoordeling van 2549 klanten

Vind je eigen Woonaccent Makelaar

De kracht van landelijk, de kennis van lokaal

Ook op kantoor helpen wij jou graag! Het verkopen van een huis doe je maar een paar keer in je leven. Een goede begeleiding en advies is dan onontbeerlijk. Met Woonaccent Makelaars in heel Nederland ben jij verzekerd van grondige kennis van de lokale markt en een advies op maat. Klik op het kantoor in jouw regio om kennis te maken met het team.

Jouw huis 3 maanden GRATIS proefverkopen?

Met onze tijdelijke actie krijg je onze makelaar 3 maanden op proef!

Direct online een afspraak maken

Onze makelaars zijn gespecialiseerd in het verkopen en aankopen van woningen in geheel Nederland. Daarnaast zijn al onze makelaars gecertificeerde taxateurs. Maak nu gemakkelijk een online afspraak.

Woonaccent Actueel

Blog

De waarde van je woning verhogen doe je zo [5 tips]

Steeds minder Nederlandse huizenkopers willen een huis waar nog aan geklust moet worden. Het loont dus om zelf aan de slag te gaan of een aannemer in te huren voor je je woning in de verkoop zet. Wij zochten de meest lucratieve tips om de waarde van je woning te verhogen voor je uit. Tip

Nieuws

Het asbest verbod

Het asbest verbod bepaalt dat asbesthoudende dakbedekking verboden is vanaf 1 januari 2025. Deze wet is door de Tweede Kamer al aangenomen, de Eerste Kamer stemt binnenkort over de wet. Wat houdt de wet in? De wet stelt dat eigenaren met asbesthoudende dakbedekking deze voor 1 januari 2025 moeten (laten) verwijderen. Dit geldt voor particulieren,

Wil jij Woonaccent Makelaar worden?