Wat ga je doen?
Jouw werkzaamheden betreffen het bedenken, opzetten, coördineren en uitvoeren van (direct) marketingcampagnes die zorgen voor traffic en een continu nieuwe aanwas van leads voor onze aangesloten makelaarskantoren.

Je vertaalt in samenwerking met een creatief team het marketingplan naar krachtige multimediale campagnes. Als echte contentcreator schrijf je hiervoor zelf de teksten en je verzorgt de opmaak van de marketinguitingen. Zowel on- als offline.

Je bent verantwoordelijk voor budgetbewaking, prioritering en strakke tijdlijnen en je gaat voor het maximale resultaat. Je analyseert resultaten waarbij je samenwerkt met ons mediabureau.
Je signaleert de nieuwste (online) ontwikkelingen, weet deze direct door te vertalen naar concrete kansen en hebt aantoonbare affiniteit met online marketing.

 

Wie ben jij?
Je hebt goede ideeën over conversieoptimalisatie, zoekmachineoptimalisatie en je weet tegelijkertijd relevante content te ontwikkelen die wordt gedeeld door onze doelgroepen? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Marketeer (40 uur).

Je hebt HBO werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar werkervaring, bij voorkeur in een marketingomgeving. Jij hebt aantoonbare affiniteit met online en ervaring met direct marketing. Het toepassen van Facebookadvertising en Google Adwords kent geen verrassingen voor jou.

Klantgerichtheid zit in je DNA en je bent uiteraard innovatief, creatief en flexibel.

Naast uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, ben je niet wars van cijfers en analyses.

Je hebt een scherp oog voor details en design. Je denkt in kansen en mogelijkheden voor verdere optimalisatie van alle marketing activiteiten van Woonaccent. Jij gaat uitdagingen niet uit de weg.

 

Wat bieden wij?
Een leuke baan op een informele afdeling binnen een dynamisch bedrijf met:
•    Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
•    Informele cultuur met ruimte voor zelfstandigheid
•    Opleidingsmogelijkheden door middel van trainingen en cursussen

 

Wie zijn wij?
Woonaccent Nederland is al sinds 1992 specialist in de landelijke en lokale marketingorganisatie voor makelaars. Woonaccent heeft een landelijk netwerk van 37 lokale makelaars verspreid over heel Nederland. Alle Woonaccent Makelaars zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Door de combinatie van een landelijke organisatie en regionale kantoren profiteert de klant van regionale kennis en een professionele aanpak.

Herken je jezelf in dit profiel? Dan ben jij wellicht onze nieuwe marketeer. Stuur jouw motivatiebrief en CV per e-mail vóór 15 juli a.s. naar info@woonaccent.nl o.v.v. vacature marketeer. Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Johan Tadema, manager van Woonaccent Nederland via (0513) 644 440.

De vacature staat niet open voor bemiddeling door bureaus, acquisitie wordt niet op prijs gesteld.