Woonaccent Makelaar worden

Continue aanstroom in leads? Adverteren op Google? Je eigen Facebookcampagnes? Een sterke huisstijl? Als partner van Woonaccent krijg jij volledige ondersteuning en ontzorging op het gebied van marketing.

Pas jij bij Woonaccent Makelaars?

Ben jij een makelaar die:

 • zich primair bezig wil houden met makelen

  Ben je een makelaar die zich vooral wil bezighouden met makelen? Ben je een makelaar die begrijpt dat de website een middel is en geen doel. Ben je een makelaar die goed in staat is om van een lead een verkoopopdracht te maken? En vooral ben je een makelaar die wil concurreren op kwaliteit en niet op prijs?

 • zich wil onderscheiden in de markt

  Ben je een makelaar die trots is op zijn bedrijf, maar die ook op zoek is naar een methode en middelen om zich te onderscheiden? Die de optimale dienstverlening wil geven aan je opdrachtgevers? Kortom een makelaar die het anders wil doen en altijd op zoek is naar verbetering?

 • een continue aanwas van leads wil realiseren

  Ben je een makelaar die meer online bereik wil, meer volgers, meer traffic, meer conversie? Kortom ben jij een makelaar die meer leads wil, meer woningen in de verkoop, meer omzet en vooral meer rendement/resultaat wil behalen? Ben jij een makelaar die zijn klanten wil helpen bij het behalen van het optimale resultaat?

 • zich online sterk wil profileren

  Woonaccent Nederland is de specialist voor de makelaar die beter online vindbaar wil zijn, die social media in wil zetten om klantwaarde te bieden, die niet de goedkoopste, maar de beste makelaar wil zijn. Woonaccent Makelaars gebruiken slimme online campagnes die aansluiten op jouw boodschap; full service, regionaal, succesvol en persoonlijk.

Dan pas jij bij Woonaccent! 

Wil jij meer weten over ons concept? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek om een eventuele samenwerking te bespreken.

Kennismaken >

Profiteer van de branding en support van Woonaccent Makelaars

Je kunt je al laten ondersteunen voor € 600,- per maand. Daarmee profiteer je direct van schaalvoordeel, kun je efficiënter werken en jezelf puur richten op het makelen. Hiervoor krijg je, naast toegang tot ons kennisnetwerk, ook de volgende voordelen:

 • Een website gericht op conversie en het genereren van leads*
 • Sterke marketingacties
 • Slimme onlinecampagnes
 • Opvallende huisstijl
 • Unieke mix voor je verkooppakket
 • Maandelijkse Contentkalender
 • Kennis delen
 • Een sterk merk

(*) De maandelijkse website kosten betaal je rechtstreeks aan Realworks.

 

Wil je meer weten over deze voordelen?

Bekijk ons pakket >

Johan Tadema, manager Woonaccent Nederland:

“Wij zien veel makelaars die enthousiast zijn begonnen met Twitter en Facebook, maar zien steeds meer makelaars die moeite hebben om deze kanalen frequent en vooral consequent in te zetten. Vaak stoppen ze of zie je ze tijden niet. Niet omdat het niet werkt, maar simpelweg omdat ze er de tijd niet voor hebben. En dan krijgen ze nu ook nog het advies dat ze toch echt op Pinterest, Instagram en Snapchat ‘moeten’. Daarbij hebben ze waarschijnlijk ook gehoord dat ze moeten bloggen, of zelfs moeten vloggen. Al deze activiteiten doe je er niet even bij. Nee, hiervoor zet je eerst een duidelijke strategie op. Maak je keuzes, welke kanalen wel en vooral welke niet. Welke content past bij mij en vooral bij mijn klanten. Dit is werk voor een specialist. Echter, een marketingspecialist inhuren betekent niet dat deze alles voor jou doet, nee dit is teamwork, dit doe je samen. Dat is Woonaccent, wij helpen jou! Efficiënt en Effectief.

SEO, SEA, Content, Social Advertising, Google Analytics, webteksten schrijven. Je kunt zelf geen specialist zijn op al deze terreinen. Als Woonaccent Makelaar maak je gebruik van deze diensten van Woonaccent Nederland en je krijgt toegang tot een flexibel team omringd door specialisten op deze gebieden.

Wil jij weten wat wij nog meer voor je kunnen betekenen?

Wij komen graag eens vrijblijvend bij jou langs om een eventuele samenwerking te bespreken. Klik hieronder om contact op te nemen. Heb je een vraag? Je kunt ons ook bereiken op 0513 644 440