Makelaar, hoe zichtbaar ben jij online?

Je weet dat je ‘online’ iets moet doen, maar bent liever met jouw klanten en vak bezig. Marketing is iets dat er nog bij komt. Een gevaarlijke situatie, want wie online niet bestaat, bestaat straks helemaal niet meer…

Ontvang nu GRATIS 7 tips om als makelaardij
online beter zichtbaar te zijn

  • Praktische tips waarmee je direct jouw online zichtbaarheid kunt verbeteren
  • Scoor in Google Maps en mobiele zoekresultaten
  • Content tips en advertentie mogelijkheden
  • Verbeter je positie op Google

Je gegevens zijn veilig.

 

25

Jaar marketingspecialist in de makelaardij

45

Aangesloten makelaars

3

Landelijke, interactieve kennissessies per jaar

4

Marketingacties per jaar

“Wij merkten dat we niet toe kwamen aan marketing en social media, waardoor onze makelaardij online niet zichtbaar was. En we wisten ook niet goed hoe we dit allemaal moesten bewerkstelligen. Woonaccent heeft ons kantoor echt een flinke boost gegeven! Onze website heeft een make-over gekregen en op Facebook zien klanten onze gezichten vaker voorbij komen. De kant-en klare online campagnes, zoals Virtueel Verkopen vinden wij een uitkomst. We merken nu al dat we enorme stappen maken en daar zijn we heel erg blij mee.”

Pieter Alstede & Tom van Mierlo Alstede van Mierlo Makelaardij

Wat is Woonaccent Branding & Support?

Experts met meer dan 25 jaar ervaring in de makelaardij

Al sinds 1988 zijn we specialist in landelijke en lokale marketingondersteuning voor makelaars. Daarom weten we wat wel en niet werkt. En hoe we jouw potentiële klant over de (online) streep moeten trekken. Woonaccent brengt makelaars (naar de) toekomst. Om die reden zijn wij gestopt met ons franchise concept en zijn wij overgestapt op Branding & Support.

Met de inzet van technologische middelen en de focus op online marketing positioneren wij de makelaar en zijn diensten op een consistente en structurele wijze. Alles begint bij het creëren van naamsbekendheid in je eigen regio. Dus zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep weet wie je bent en wat je doet. Dat doen we o.a. door je online zichtbaarheid te verhogen, waarbij we je met deze gratis tips graag op weg helpen.

Wij ondersteunen makelaars met ons online abonnement

Een greep uit ons pakket

Behoud van eigen identiteit

Slimme online campagnes

Nieuwe persoonlijke, interactieve website

Maandelijkse online abonnement