Makelaar, hoe zichtbaar ben jij?

Bestel je online marketing abonnement

Hoe staat het met jouw vindbaarheid in google? Zijn je socials en website nog up to date? Woonaccent Branding & Support ondersteunt en ontzorgt makelaars volledig op het gebied van online marketing. Want wie online niet bestaat, bestaat straks helemaal niet meer…

Woonaccent ontzorgt makelaars online

Inhoud pakket

 • Behoud van eigen merk & identiteit
 • Complete website gericht op meer clicks en leads
 • Hoog in Google zoekresultaten
 • Doorlopende online campagnes (=meer leads)
 • Meer effect vanuit social media
 • Keuzemodule met marketingacties
 • Onderscheidend verkooppakket
 • Meeliften op sterk landelijk merk
 • Mogelijkheid externe backoffice
Wat levert mij dit op >

VIDEO: Nieuwe deelnemers vertellen waarom zij de stap hebben gezet.

Woonaccent Branding & Support

Experts met meer dan 25 jaar ervaring in de makelaardij

Al sinds 1992 zijn we specialist in de landelijke en lokale marketingondersteuning voor makelaars. Daarom weten we wat wel en niet werkt. En hoe we jouw potentiële klant over de (online) streep moeten trekken.

 • Online experts met ervaring in de makelaardij
 • Je sluit je aan bij een sterk landelijk merk
 • Maandelijks abonnement
 • Onderscheidend t.o.v. je concurrentie
 • Ervaren back-office beschikbaar op afstand

Bekijk de website van onze nieuwste deelnemers

“Ik merkte dat ik niet toe kwam aan mijn online zichtbaarheid. En ook niet goed wist hoe ik dit allemaal moest bewerkstelligen. Met Woonaccent heb ik mijn social media ingericht en mijn vindbaarheid in Google verbetert. De kant-en klare online campagnes vind ik een uitkomst. Ik merk dat ik nu al enorme stappen maak.”

Erik van Huigevoort | Woonaccent Breda

“Woonaccent is voor ons van toegevoegde waarde door onderscheidende werkwijzes, zoals Proefverkopen. Wij waren op zoek naar een manier om ons te onderscheiden van onze concurrentie, om het net even iets anders te doen en meer verkoopleads binnen te halen. Bij Woonaccent hebben wij dit gevonden.”

Annemiek van Diedenhove | Viva Makelaars Winschoten

“Wij hebben onvoldoende kennis van social media. Terwijl we om ons heen zien dat dit een steeds grotere rol speelt in ons werk. Wij zijn aangesloten bij Woonaccent om de juiste online strategie te bepalen, zodat wij weer echt toekomen aan datgene dat wij het leukst vinden; het makelen.”

Siemon Woltjer | Makelaardij Zuidhorn

Volledige ondersteuning en ontzorging op het gebied van marketing

Website gericht op conversie & leads

Een website is zoveel meer dan een etalage van je woningaanbod. Een website die past bij de uitstraling van je kantoor, die gericht is op conversie en leads en goed vindbaar is op Google en vooral, die toegankelijk is voor potentiële klanten (interactie).

Wij verzorgen en helpen je zodat jouw website altijd up-to-date is en jou in staat stelt om jouw website voor je te laten werken.

Sterke marktingacties

Acties als Proefverkopen , Speeddaten, Direct Woningen gezocht! zijn zo maar een paar voorbeelden van onze sterke acties. Voor een optimale campagne maken we een combinatie tussen offline en online, zodat potentiële verkopers op verschillende manieren jouw boodschap tegenkomen.

Daarnaast ondersteunen we je natuurlijk bij het promoten en organiseren van de landelijk NVM- Open Huizendagen.

Huis verkopen woonaccent makelaars

Unieke mix voor je verkooppakket

Naast een zeer uitgebreide woningpresentatie op de eigen website ondersteunen we jou met tools die je kunt opnemen in je verkooppakket. Zowel online (betaalde Facebookadvertenties, woningvideo, Virtual Reality, HelpMee) als offline (woningbrochure, buurtmailing, te koopbord en V-borden).

huis-verkopen-woningpresentatie

Slimme online campagnes

Facebookadverteren of Google Adwords campagnes die aansluiten op jouw boodschap; full service, regionaal, succesvol en persoonlijk.

Adverteren gericht op klikken (traffic) naar jouw website of adverteren gericht op likes en betrokkenheid. Met als doel merkvoorkeur opbouwen. Samen bedenken we een strategie die past bij jouw doelstelling.

Vertel mij meer over de voordelen >

Ook je binnendienst efficiënter inrichten?

Naast het online marketing abonnement heb je de mogelijkheid om een professionele backoffice op afstand af te nemen. Met het Woonaccent Service Center (WSC) nemen wij je o.a. de telefonische en mail afhandeling, het inplannen van afspraken en bezichtigingen en zelfs het afhandelen van de koopaktes uit handen. Je bepaalt zelf hoeveel ondersteuning je nodig hebt: volledig of gedeeltelijk.

null

Bereikbaarheid: 9.00 - 17.30 uur

null

Agenda- en e-mailbeheer

null

Uitwerken koopaktes

null

Variabele kosten

Wij zijn klaar voor jou. Ben jij klaar voor een flinke boost?

Kun jij het aan om de beste positie in te nemen in jouw werkgebied? Ik kom graag naar je toe om te laten zien welke boost we jouw kantoor kunnen geven.

Direct in gesprek met Martin Koopman: 06 30 55 96 05

Kantoor: 0513 – 64 44 40
E-mail: martin@woonaccent.nl

Afspraak inplannen >

Martin Koopman | 06 30 55 96 05