Makelaar, hoe zichtbaar ben jij online?

Woonaccent ontzorgt makelaars online voor 600,- p/m

  • Behoud van eigen merk & identiteit
  • Complete website gericht op meer kliks en leads
  • Hoog in Google zoekresultaten
  • Doorlopende online campagnes (=meer leads)
  • Meer effect vanuit social media
  • Keuzemodule met marketingacties
  • Onderscheidend verkooppakket
  • Meeliften op sterk landelijk merk

 

Met mogelijkheid tot volwaardige externe backoffice
door het Woonaccent Service Center (WSC)

Voordelen online pakket

Website gericht op conversie en genereren van leads

Een website is zoveel meer dan een etalage van je woningaanbod. Een website die past bij de uitstraling van je kantoor, die gericht is op conversie en leads en goed vindbaar is op Google en vooral, die toegankelijk is voor potentiële klanten (interactie).

Wij verzorgen en helpen je zodat jouw website altijd up-to-date is en jou in staat stelt om jouw website voor je te laten werken.

Huis verkopen woonaccent makelaars

Sterke marketingacties

Acties als Proefverkopen , Speeddaten, Direct Woningen gezocht! zijn zo maar een paar voorbeelden van onze sterke acties. Voor een optimale campagne maken we een combinatie tussen offline en online, zodat potentiële verkopers op verschillende manieren jouw boodschap tegenkomen.

Daarnaast ondersteunen we je natuurlijk bij het promoten en organiseren van de landelijk NVM- Open Huizendagen.

Slimme online campagnes

Facebookadverteren of Google Adwords campagnes die aansluiten op jouw boodschap; full service, regionaal, succesvol en persoonlijk.

Adverteren gericht op klikken (traffic) naar jouw website of adverteren gericht op likes en betrokkenheid. Met als doel merkvoorkeur opbouwen. Samen bedenken we een strategie die past bij jouw doelstelling.

Het budget wordt in overleg samengesteld. Je hebt al een Google en Facebook campagne voor € 100,– per maand.

woonaccent makelaars huisstijl

Opvallende huisstijl

Onderscheiden wordt steeds belangrijker en een opvallende huisstijl zorgt ervoor dat potentiële klanten jouw herkennen. Snel bekend en herkend worden vraagt niet alleen om veel herhaling, juist een unieke, maar ook duidelijk huisstijl maken ook als er minder budget is voor reclame toch de mogelijkheid om op te vallen.

Makelaardij is mensenwerk, dus laten we zoveel mogelijk de mensen van jouw kantoor zien, welke gekoppeld is aan de huisstijl

Unieke mix voor je verkooppakket

Naast een zeer uitgebreide woningpresentatie op de eigen website ondersteunen we jou met tools die je kunt opnemen in je verkooppakket. Zowel online (betaalde Facebookadvertenties, woningvideo, Virtual Reality, HelpMee) als offline (woningbrochure, buurtmailing, te koopbord en V-borden).

huis-verkopen-woningpresentatie

Contentkalender

Wij leveren jou een contentstrategie die je kunt vergelijken met een kapstok. Die kapstok vullen we maandelijks met content. Hiervoor schrijven we teksten en voorzien we deze van het juiste beeld (of film).

Om het jou gemakkelijk te maken krijg je maandelijks een Woonaccent Content kalender met nieuws, tips en leuke feitjes uit de woningbranche. Jouw binnendienst hoeft deze alleen nog zelf te plaatsen. En mocht dat niet lukken, dan helpen we je daar ook nog bij.

Een sterk merk

Kortom, de kracht van landelijk en de kennis van lokaal.

Dat is Woonaccent, voor makelaars.

makelaar-woonaccent-gezocht

 

Kennis delen

Woonaccent organiseert regelmatig kennissessies en interactieve bijeenkomsten om haar partners op de hoogte te houden van de laatste trends en innovaties in de markt.

Wil jij weten wat wij nog meer voor je kunnen betekenen?

We maken graag eens vrijblijvend kennis! Druk op de button hieronder om ons contactformulier in te vullen. Heb je een vraag? Je kunt ons ook bereiken op 0513 644 440